VIATGE FOTOGRÀFIC A ISLÀNDIA

En aquest viatge recorrerem els llocs més fotogènics d’Islàndia. El viatge està totalment centrat en fotografia de paisatge i natura, tant de dia com de nit.

Aquesta època de l´any ens ofereix molts encants, per una banda les hores de llum. Clareres i capvespres eterns, que ens permetran tenir les millors condicions de llum. Trobarem molt probablement gel i neu. Això aporta un toc especial al paisatge. I no podem deixar les aurores boreals, si les condicions ho permeten captem aquest màgic fenomen de la natura.

Entre les localitzacions que visitarem durant el viatge podem trobar paisatges de somni Kirkjufell, Arnarstapi, Seljalandsfoss, Skogafoss, Kvernufoss, les platges de sorra negra de Reynisfjara, Diamond Beach, amb els seus immensos blocs de gel o l’espectacular Stokkssnes.

I com no les seves esglésies, la famosa església negra de Budir, Ingjaldshólskirkja o la de Vik entre d’altres i què dir dels fars, Malarrif, Svörtuloft, Garðskagaviti entre d’altres.

DIFICULTAT:

Viatge apte per a totes les persones en què la passió sigui la fotografia.

Viatge apte per a tots els nivells, amb un seguiment personal de cada fotografia/a

DATES: 22 al 28 de març

LLAC INARI
infinitemotions

Algun dubte?

Si no t'hem aclarit els teus dubtes, sempre ens pots trucar al tel: 677415920 enviar un correu a: info@infinitemotions.cat o entra al nostre formulari de contacte

Pin It on Pinterest

Share This