QUI SOM:

Som un grup d’apassionats de la muntanya amb més de 25 anys d’experiència arreu del món, hem fet de la nostra passió la nostra feina, perque et puguis emocionar amb nosaltres.Posem al teu abast des d’excursions pel nostre pais, a trekkings i grans expedicions arreu del món.Aportant tota la seva experiència acumulada amb anys de dedicació.El nostre servei personalitzat farà que tu mateix puguis anar preparant juntament amb nosaltres el teu trekking o expedició fent així que ambdos ens impliquem en un mateix projecte. Sabem el que busques, les teves necesitats, les teves prioritats… perquè nosaltres som com tu, uns apassionats de la muntanya i de la natura.

Treballem per tu i amb tu, som la teva agència d’emocions!!

Som la teva agencia, no venem viatges, venem emocions! Després de mes de 10 anys, En hem fet grans gracies tu, ja som agencia!!

No som una agencia de viatges, som la teva agencia d’aventures, d’emocions, d’exploració…

Extracte llibre Emocions Infinites (últim capitol)

El futur encara s’ha d’escriure…

“No hi ha muntanyes lletges, ni “cims de vaques”. Saps que la muntanya és molt més que la forma més o menys estètica del seu cim. És evident que el Cerví és una muntanya d’una bellesa esclatant, però quan penses en altres muntanyes com l’Aconcaua o l’Elbrus amb fama de “poc agraciades”, ho fas buscant la seva història, el seu anecdotari, la seves vivències.

Abans viatjaves per pujar muntanyes. I tenies l’agonia de no perdre temps en altres coses per anar el més aviat possible i estar el màxim de temps a la muntanya. Havies fet les teves cosetes als Pirineus i què havies fet? Muntanyes! Havies fet les teves coses als Alps i què havies fet? Muntanyes! I després vas continuar anant a fer muntanyes, però a l’altra punta del món. I el concepte era sempre el mateix: pujar muntanyes! Hi havia qui volia aprofitar per fer una mica de turisme i tu no, tu eres dels que pensava que si us podíeu estalviar dos dies de badar, per pujar muntanyes, molt millor.

Ara, en canvi, potser perquè t’has endut uns quants fracassos, has acabat per entendre que no tot és el cim. Si abans el més important per a tu era l’objectiu, ara ho és el camí.

Amb trenta anys d’experiència a l’espatlla, amb sis-vuit mils, uns quants set-mils, i un munt de sis-mils, cinc-mils i gairebé tots els tres-mils del Pirineu al sarró, estaries disposat a repetir-les totes.”

JORDI VIADER/XAVI ARIAS

 

INFINIT EMOTIONS Viatges, Trekings, Expedicions GC-004819
XAVIER ARIAS SUNYER Director i guía REP-006824

Condicions Generals Infinit emotions

Contacte

15 + 8 =

Pin It on Pinterest

Share This