CONDICIONS GENERALS

CONDICIONS GENERALS. L’objectiu d’aquestes condicions entre Infinit Emotions, empresa organitzadora, i el participant és principalment confirmar que el client aquesta informat i és conscient dels riscos que s’assumeixen en aquest tipus d’activitats, viatges , treks i ascensions de dificultat diversa realitzades de 0 a 8.000m.

“Per el fet de contractar cualsevol paquet, viatge, guiatge amb nosaltres es donarà per entés l’aceptació d’aquestes condicions”

*La pràctica dels esports de muntanya i entre ells les ascensions a grans alçades, son activitats que poden comportar situacions de perill, el terreny de muntanya és absolutament incontrolable i en ocasions pot ser hostil. Els participants han de saber que les nostres activitats és realitzen en un terreny on existeixen riscos incontrolables per a l’éster humà. La nostra feina és gestionar aquest risc i tractar de minimitzar-lo. El participant de les nostres activitats amb la seva firma assumeix aquesta realitat.

*Ha llegit atentament l’última fitxa tècnica de l’activitat, viatge, expedició i accepta el contingut.
*Té l’experiència mínima obligatòria, descrita a la fitxa, i se sent apte/a per intentar l’ascensió.
*Està sà física i mentalment i no pateix cap malaltia que pugui donar problemes a la muntanya.
*Posseeix una assegurança d’accidents i rescat per a tot el viatge fins a l’altura màxima de la muntanya, només en els casos requerits. (federativa)
*Entén les limitacions de les capacitats físiques dels guies i portadors que, igual que la dels participants, poden arribar a estar també molt minvades a aquestes altituds.
*Accepta les decisions del guia/coordinador en els temes d’organització, logística i seguretat, durant tota l’ascensió,especialment en el dia d’atac final al cim.
*Voleu col · laborar per al bon desenvolupament de l’expedició i formar un equip. Desitja participar, en la mesura possible, a les tasques col · lectives que ajudin a aconseguir l’objectiu.

*El guía de l’activitat, viatge, expedició és reserva la posibilitat d’apartar de la mateixa a qualsevol persona que demostri desinterès, manca de capacitat i treball en equip o incompliment de les normes.

*INFINIT EMOTIONS no es responsabliliza de les despeses d’allotjament, manutenció, transports i altres originats per: overbooking, cancel·lacions o retards en sortides o retorns de mitjans de transport per causes meteorològiques, tècniques, vagues i altres de força major, pèrdua o retard de l’equipatge en el transport aeri. Variacions en el programa per causes meteorològiques, per les condicions físiques / tècniques dels participants o per altres causes de força major que puguin anar en detriment de la seguretat de grup i del bon desenvolupament del programa.

*També has de saber que alguns programes es desenvolupen en països on mai trobaràs els mateixos costums, comoditats ni condicions higièniques a les que estàs acostumat. INFINIT EMOTIONS t’informarem de les especials característiques del país on es desenvoluparà el programa que hagis triat, però és responsabilitat teva el fet d’avaluar les teves capacitats d’adaptació, de si ets capaç d’acceptar i respectar aquestes diferències i assumir les incomoditats imposades per la mateixa precarietat econòmica i social en què estan sumits aquests països. Seria contraproduent que descobrissis un cop ja iniciat el viatge que aquest viatge que sempre havies somiat revesteix algunes contrarietats que ets incapaç d’assumir.

*Guia / Coordinador és la persona que acompanya el grup des de la sortida fins a la tornada al país d’origen, la seva funció és la de coordinar i assessorar durant tota l’aventura, vols, hotels, transports, … La seva responsabilitat és fins al camp base (en cas de que així sigui).
A partir d’aquí la responsabilitat és de cada un dels expedicionaris.

INFINIT EMOTIONS
Viatges, Trekings, Expedicions GC-004819
XAVIER ARIAS SUNYER Director i guía REP-006824
C/Sant Salvador num 9 3er 1ª
Esplugues de Llobregat
08950 Barcelona
Telf: 0034 677 415 920

CONDICIONS GENERALS CONDICIONS GENERALS CONDICIONS GENERALS CONDICIONS GENERALS CONDICIONS GENERALS CONDICIONS GENERALSCONDICIONS GENERALS CONDICIONS GENERALS CONDICIONS GENERALS CONDICIONS GENERALS CONDICIONS GENERALS CONDICIONS GENERALS CONDICIONS GENERALS

Pin It on Pinterest

Share This