PRÓXIMAMENTE

BLOG

LEMMENJOKI

Vuit dies de marxa amb raquetes al vell mig del Cercle Polar àrtic. Un viatge a un món de boscos, rius gelats i d’aurores boreals

DATES: febrer-març

DIFICULTAT: Travessa amb raquetes.

 

AURORAS BOREALES Y LAGO INARI

Cinc dies descobrint el medi dins Cercle Polar Àrtic. Un viatge a un món de boscos, tundra àrtica, llacs, rius gelats i aurores boreals.
Durant aquests dies dormirem a Hotel, realitzant diferents activitats, en un lloc on els fantasmagòriques llums del nord no són infreqüents.
Una aventura apta per a tots i totes, que no us podeu perdre.

DIFICULTAT: Activitats des de Hotel, raquetes, moto de neu, pesca …

DATES: 02 de febrer al 6 de març

¿Que encontraremos en el Blog?

En aquest Blog vaig penjant consells, anècdotes i històries dels meus viatges pel món amb vosaltres

Este mensaje de error solo es visible para los administradores de WordPress
Error: No se han encontrado entradas.

FAQ- Preguntes freqüents

¿Podemos anular el viaje combinado contratado?

Sí, però l’agència ens pot reclamar el pagament de les despeses de gestió, les despeses d’anul·lació, degudament justificades, si s’escauen, i una penalització d’entre el 5 i el 25% del preu del viatge, depenent dels dies d’antelació amb què comuniquem l’anul·lació.

¿Estamos obligados a pagar en la agencia una cantidad de dinero en el momento de hacer la reserva?

Quan fem la reserva, l’agència de viatges té dret a demanar-nos fins a un 40% de l’import total del viatge en concepte de dipòsit.

¿La agencia de viajes puede variar el precio del viaje que inicialmente nos comunicó?

Els preus dels viatges combinats establerts en els contractes no podran ser revisats, excepte si s’hi preveu la possibilitat de ser revisats a l’alta o a la baixa i es defineixen prèviament les modalitats de càlcul. Els motius del canvi del preu podran tenir en consideració les variacions següents:

 • Cost dels transport, inclòs el cost de carburants.
 • Taxes i impostos relatius a determinats serveis, com impostos d’aterratge, de desembarcament en ports i aeroports.
 • Tipus de canvi aplicats al viatge organitzat que es tracti.

Els preus es podran revisar només fins a 20 dies abans de la data prevista per al viatge. Transcorregut el termini indicat no es podrà revisar el preu determinat en el contracte.

Tenemos derecho a recibir un contrato que recoja todos los aspectos del viaje combinado?

Sí, i aquest contracte ha de recollir, com a mínim, les dades següents:

 1. a) Destinació/destinacions dels viatges i, en cas de períodes fraccionats d’estada, les destinacions i dates.
  b) Mitjans, característiques i categories de transport a utilitzar, les dates, hores i lloc de sortida i tornada.
  c) Si el viatge combinat inclou allotjament, situació, categoria turística i característiques principals segons normativa de l’estat membre d’acollida i nombre d’àpats servits.
  d) Si per a la realització del viatge combinat s’exigeix un nombre mínim de persones i, en tal supòsit, la data límit d’informació al consumidor en cas de cancel•lació.
  e) Itinerari.
  f) Visites, excursions i altres serveis inclosos en el preu total del viatge combinat.
  g) Nom i direcció de les agències de viatge que participin com a organitzadora i venedora final del viatge combinat.
  h) Preu del viatge combinat, així com una indicació de tota possible revisió del preu i d’acord amb la present disposició legal, i indicació dels possibles drets i impostos corresponents als serveis de transport, quan no figurin en el total preu del viatge combinat.
  i) Calendari i modalitats de pagament del preu.
  j) Tota sol·licitud especial que el consumidor hagi transmès en el moment de la reserva l’organitzador, o al detallista i ambdós hagin acceptat.
  k) Advertiment al consumidor de l’obligació de comunicar amb la major brevetat possible al prestador de què es tracti, així com a l’organitzador o al detallista, per escrit o per qualsevol altre mitjà, tot incompliment en l’execució del contracte que hagi comprovat in situ.
La agencia se compromete a alojarnos en un hotel con una categoría de cuatro o cinco estrellas, pero en realidad lo ha hecho en un hotel de tres estrellas. ¿Podemos reclamar algún tipo de compensación?

En aquests casos és important que reaccionem en el lloc de destinació i ho comuniquem a la persona que actua en nom de l’agència. En qualsevol cas, podem reclamar que l’allotjament sigui en un hotel de la categoria acordada, o bé que ens reembossin la diferència d’import que hi hagi entre el valor del servei ofert i l’acordat en el contracte.

Si finalmente no podemos viajar, podemos ceder nuestra reserva a otra persona?

Sí. El consumidor d’un viatge combinat podrà cedir-ne la reserva a una tercera persona sempre que ho comuniqui amb 15 dies d’anticipació a la data de l’inici del viatge.
El cessionari haurà de reunir els mateixos requisits que havia de tenir el cessionista, exigits amb caràcter general per al viatge combinat, i ambdós respondran solidàriament davant l’agència de viatges del pagament del preu del viatge i de les despeses addicionals de la cessió.
Quan pel tipus de tarifa o característiques pròpies del mitjà de transport a utilitzar, o quan les característiques dels serveis a realitzar per prestataris tercers, facin del tot impossible la cessió, i així s’hagi reflectit a l’opuscle, programa i contracte del viatge combinat, l’organitzador i el venedor final d’aquest podran oposar-se a la cessió esmentada.

«Infinit Emotions» m’ha permès superar els meus reptes personals en la seguretat d’enar sempre acompanyat per  un professional de la muntanya. Amb ells he gaudit de la natura extrema, sense pors i sense ensurts

Jordi Viader

«Infinit emotions ha estat per mi descobrir l’aventura i les emocions en estat pur en entorns espectaculars, on tambe he conegut molt bons amics»

Ester Felip

Infinit Emotions ha estat per mi un gran descobriment… un abans i un despres dels meu limits…. i tambe un pas endavant en el meu esperit de superaciò, sense oblidar que ha ajudat molt a sentir passiò per fer muntanya

Regina Tornamorell

Infinit Emotions, una manera de descubrir la muntanya, la seva sustancia la seva cultura, el intercanvi cultural allà on hem anat a descobrir l’aventura de les muntanyes amb el màxim esplendor i tota la grandesa i els seus aromes.

Llorenç González

Contacto

3 + 7 =

Pin It on Pinterest

Share This